Data publicarii: 2011-06-01

Expo Inter Cars 2011

Inter Cars Romania s-a dovedit un trend setter in domeniul evenimentelor de profil, debutand cu primul eveniment in 2011, cand am organizat prima ediţie Expo Inter Cars şi primul targ din Romania care reunea producatori din domeniul pieselor auto şi distribuitori, eveniment cu circuit inchis dedicat cu precadere celor mai buni clienti Inter Cars Romania.

Evenimente - Expo 2011_1.jpg
In perioada 10-11 Septembrie 2011 s-a desfasurat prima editie a Expo Inter Cars Romania ce a reusit sa atraga pe parcursul celor 2 zile de desfasurare aproximativ 2000 de vizitatori de pretutindeni din Romania ce activeaza in domeniul pieselor auto aftermarket. Locatia de desfasurare a fost depozitul central al Inter Cars Romania din Ghimbav- Brasov; care este cel MAI MARE depozit de piese auto din tara la ora actuala si care reflecta perfect sloganul companiei- PESTE 1.000.000 de repere in miscare!
Important de mentionat este faptul ca evenimentul a fost primul de acest gen organizat vreodata in Romania de un distribuitor de piese auto, ceea ce pentru noi reprezinta un adevarat avantaj concurential. Mai mult decat atat, obiectivul nostru in urmatorii ani este ca EXPO Inter Cars sa reprezinte punctul de reper al evenimentelor de acest gen din intreaga tara.

La EXPO Inter Cars au participat cu standuri de prezentare cei mai importanti producatori de piese auto la nivel mondial: Bosch, Delphi, Febi, Valeo, Ruville, Contitech, Luk, ZF, Filtron, KYB, SKF, Castrol, Comma si multi altii, suprafata de prezentare fiind de aproximativ 1000 metri patrati.

Printre atractiile principale ale acestui targ s-au numarat: concertul trupei Iris si prezenta moderatorului Dezbracatu' de la Cronica Carcotasilor, momente care au facut parte din punctul culminant al evenimentului: PETRECEREA Inter Cars de sambata seara. Pe langa programul de divertisment, numeroasele concursuri cu premii totale de peste 10.000 euro, Inter Cars Romania a oferit vizitatorilor prezenti posibilitatea de a participa la o serie de training-uri si prezentari utile sustinute de specialistii companiilor prezente la eveniment iar ceea ce s-a dovedit deosebit a fost faptul ca vizitatorii au prezentat un real interes pentru noutatile din piata pieselor auto.

Din punctul nostru de vedere si in urma feedback-ului primit de la partenerii si vizitatorii EXPO Inter Cars, evenimentul a fost de un real succes, urmand ca si in urmatorii ani sa organizam acest eveniment cu mai multi furnizori prezenti, mai multi vizitatori si desigur... si MAI MULTE SURPRIZE!
Multumim tuturor pentru participare si va asteptam la EXPO Inter Cars 2012!