Data publicarii: 2012-05-25

Expo Inter Cars 2012

Expo Inter Cars 2012 / editia a II-a ...intalnirea profesionistilor!

Evenimente - Expo 2012.jpg
In perioada 26-27 Mai 2012 s-a desfasurat a 2-a editie a EXPO Inter Cars Romania, cu aceasta ocazie fiind reconfirmat statutul de cel mai mare eveniment de profil din tara. Pe parcursul celor 2 zile de desfasurare, in ciuda vremii mai putin favorabile, s-au inregistrat peste 2500 de vizitatori ce activeaza in domeniul pieselor auto Aftermarket. Comparativ cu anul trecut, numarul expozantilor a fost in crestere, prezentandu-se 42 de companii de talie internationala din domeniul pieselor auto, anvelopelor si echipamentelor de service, ce au beneficiat de o suprafata de expozitie de 1400 metri patrati.

Locatia EXPO Inter Cars din acest an, de peste 12.000 metri patrati, a fost cu totul deosebita, pe Circuitul de Karting de la Prejmer, din judetul Brasov. Inscrisa in tematica generala a evenimentului, locatia a permis vizitatorilor, fani ai sofatului sportiv, sa-si demonstreze calitatile de pilotaj direct pe pista ultramoderna pusa la dispozitie, in cadrul Campionatului de Karting Inter Cars.

Totodata, locatia a cuprins multiple alte zone de recreatie si divertisment destinate vizitatorilor, printre atractiile principale numarandu-se: zona de Paintball, circuitul de Automodele dar si zona de concursuri, unde s-au desfasurat concursurile de "Cel Mai Puternic Mecanic" si cel de "Service Roti".

Punctul culminant a ramas petrecerea VIP Inter Cars din seara primei zile de desfasurare, vizitatorii bucurandu-se de prezenta moderatorului Buzdugan (Radio ZU) precum si de o serie de concerte sustinute de Luna Amara, Nick Kamarera & Alinka si bineinteles, maestrul Mircea Baniciu & Band. Iar ca petrecerea sa fie completa, au avut loc 2 momente spectaculoase: un show lenjerie intima si un show de lasere.

Asemenea primei editii, profesionistii din domeniul auto au avut oportunitatea de a lua parte pe durata intregului eveniment la diverse prezentari de produse sau concepte noi, dar si traininguri sustinute de specialisti cu renume ai partenerilor Inter Cars, precum: ZF, TRW, Bosch, Michelin, Castrol si FEBI.

Si in acest an, evenimentul s-a dovedit a fi de un real succes, in urma feedback-ului primit de la partenerii si vizitatorii EXPO Inter Cars, urmand asadar sa pastram traditia organizarii acestui eveniment si in anii urmatori.

Multumim tuturor pentru faptul ca ne-ati fost din nou alaturi si va asteptam la EXPO Inter Cars 2013!