Data publicarii: 2014-06-14

Expo Inter Cars 2014

Expo Inter Cars 2014 – cel mai relevant eveniment al industriei auto aftermarket din Romania

Evenimente - Expo 2014.jpg
Inter Cars, una dintre cele mai mari companii de distributie de piese auto aftermarket la nivel Europea, a organizat in 14-15 iunie, la Brasov, cel mai relevant eveniment al industriei din Romania – Expo Inter Cars 2014.

Aflat la a 4-a editie, evenimentul a fost unul de mare anvergura, reunind peste 4000 de profesionisti si 37 branduri expozante, precum Bosch, Castrol, Comma, Valeo, TRW, LUK, Delphi, ZF, Mahle, Contitech si multe altele.

Pe parcursul celor doua zile, invitatii si-au putut imbogati cunostintele cu ajutorul trainingurilor specializate si au putut participa la numeroase competitii cu premii surpriza: concursul OBD Master, provocarea inedita a Labirintului, tombola Goodyear, plus diverse probe de indemanare. Toate acestea au avut loc in cadrul Brasov Business Park, pe o suprafata de aproape 5000 mp.

CRBL a fost gazda petrecerii de la Aqua Park Paradisul Acvatic, care a inclus cascadorii cu motociclete şi concerte susţinute de Dj Sava şi Raluka, Trupa V.O.XX din Bulgaria şi Zdob&Zdub. Pool party-ul VIP Inter Cars a depasit asteptarile tuturor prin demonstratiile cu flacari si laser si show-ul de bartending realizat de Luca Valentin.

”Expo Inter Cars din acest an a fost de departe cel mai reusit de pana acum. Ne-am surprins invitatii cu concursuri noi cu multe surprize, traininguri sustinute de cei mai mari producatori de piese auto, concerte si o petrecere VIP incendiara, cu show-uri si muzica buna. A fost o provocare pentru noi sa organizam acest eveniment si asteptam cu interes si urmatoarele editii, care promitem sa fie si mai spectaculoase”, a declarat Diana Iliescu, Directorul de Marketing Inter Cars.


Urmatorul eveniment Expo Inter Cars se anunta pentru 20-21 iunie 2015.