Data publicarii: 2015-05-01

Expo Inter Cars 2015

EXPO Inter Cars 2015: Brasov  20 iunie - 21 iunie
4.500 de profesioniști din domeniul aftermarket participă la a 5-a ediție Expo Inter Cars

Evenimente - Expo 2015_3.jpg

Anul acesta, Expo Inter Cars aniversează 5 ani de când aduce împreună profesioniștii și pasionații din domeniul automotive, reunind nu mai puțin de 4.500 de specialiști din domeniu.

În timpul expoziției, invitații au putut vizita standurile celor mai mari producători de piese, echipamente și accesorii auto din lume, precum Bosch, Valeo, Osram, Castrol, TRW, Contitech și mulți alții. În plus, anul acesta am provocat participanții la cele mai interesante concursuri de aptitudini și cunoștințe din domeniul automotive, iar cei mai pregătiți au câștigat premii surpriză.

Distracția a fost dusa la un alt nivel alături de cei de la Deep Central, D2 Band și Nightlosers. Cascadorii pe motociclete au lasat invitații fără respirație cu acrobațiile lor, iar cei de la Pasarea Rock ne-au adus aminte de melodiile demult cunoscute. Toate aceste momente au avut loc în seara de sâmbătă 20.06.2015, la Paradisul Acvatic. Evenimentul a culminat cu premierea câștigătorilor, dar și cu o mega-surpriză  demna de aceasta editie aniversara.

“Ne dezvoltăm, creștem și încet-încet am ajuns să aniversăm cel de-al 25-lea an de Inter Cars Grup și 5 ani de la prima ediție Expo Inter Cars. Suntem mândri că reușim în fiecare an să venim cu ceva nou și să aducem din ce în ce mai mulți invitați. Anul acesta așteptăm un număr de peste 4.500 și vom găzdui nu mai puțin de 47 de furnizori depiese autoîn cadrul expoziției, care se va derula, ca și în anii precedenți pe parcursul a două zile. Sperăm să ajungem împreună și la a 25–a  ediție a Expo Inter Cars Romania!” a declarat Diana Iliescu, Marketing Manager, Inter Cars România


Parerea expozantilor - Expo Inter Cars 2015 - Intalnirea profesionistilor.
Parerea participantilor - Expo Inter Cars 2015 - Intalnirea Profesionistilor.