Data publicarii: 2016-06-11

Expo Inter Cars 2016

Performanta, calitate, profesionalism: Expo Inter Cars 2016

Evenimente - Expo 2016_2.jpg
Peste 5.500 de profesionisti din domeniul auto au participat in 11 si 12 iunie la cea de-a sasea editie a Expo Inter Cars, primul eveniment de acest tip dedicat pietei auto aftermarket din Romania.

Veniti din toate colturile tarii, profesionistii din domeniul auto au calcat pragul depozitului Inter Cars din Codlea, langa Brasov, pentru a se intalni direct cu furnizorii de top la nivel mondial.

Pe parcursul celor doua zile expozitionale vizitatorii au avut posibilitatea de a lua parte la prezentari si concursuri in nu mai putin de 75 de standuri aflate in interiorul halei, pe o suprafata de peste 3.500 mp, dar si de a participa la diverse activitati in aer liber dedicate lor: bungee jumping, escalada si un poligon de laser tag de 1.000 mp.

Am pus mult suflet in organizarea acestei expozitii, am dorit sa recompensam performanta si sa fim, ca in ceilalti ani, aproape de clientii nostri, cu cele mai eficiente solutii pentru nevoile lor... iar acest lucru s-a observat. Ma bucur sa vad ca evenimentul creste de la an la an, ca participantii pleaca mereu multumiti de ceea ce gasesc aici, ca le recomanda si altora produsele si serviciile noastre si ale partenerilor nostri. Aceste aspecte reprezinta, pentru mine, esenta a ceea ce dorim sa obtinem prin organizarea evenimentului Expo Inter Cars.

Excelenta, principala caracteristica a Expo Inter Cars

Printre expozanti s-au regasit branduri de referinta din domeniu, precum Bosch, Delphi, Valeo, Motul, Federal Mogul, Comma, Denso, Castrol si TRW Automotive, iar participantii au avut ocazia sa isi testeze abilitatile si cunostintele din domeniu in cadrul concursurilor OBD Master si Tire Master, cei mai buni dintre ei fiind recompensati cu premii generoase.

“Toate tehnologiile, serviciile si produsele noastre, dar si a celorlalti furnizori, sunt dezvoltate cu gandul la voi, la cei care le folositi, astfel incat accentul se pune pe calitate si pe performanta. Faptul ca alegeti sa le utilizati este pentru noi o confirmare a faptului ca venim in intampinarea nevoilor voastre, iar aceasta expozitie are rolul de a va prezenta cele mai noi solutii pe care vi le-am pregatit”, a specificat Calin Istrate, Key Account Manager Bosch.

Relaxare activa: plimbari cu elicopterul, show aviatic, bungee jumping

Pentru a le oferi participantilor o experienta completa, seara de sambata a fost dedicata distractiei. Avandu-l pe CRBL drept maestru de ceremonii, invitatii expozitiei au asistat la un incantator moment de cheerleading si la un spectaculos show aviatic sustinut de Aeroclubul Romaniei, plin de acrobatii si de demonstratii impecabile de talent si tehnica. Nu in ultimul rand, au avut dificila misiune de a juriza un concurs de frumusete si de a desemna cea mai de seama reprezentanta a furnizorilor.

Atmosfera a fost infierbantata de electricii de la R.O.A, de rockerii de la B.T.R (Bulgaria) si de energica Loredana Groza, insotita de a sa Banda Agurida. Evenimentul a culminat cu un mega-show de artificii, dupa care distractia a continuat in noapte, in cadrul after-party-ului Inter Cars, cu DJ Andi la pupitru.

De asemenea, pe parcursul celor doua zile de desfasurare vizitatorii expozitiei au avut ocazia sa participe la o serie de evenimente conexe energice. De un succes aparte s-au bucurat salturile pline de adrenalina de pe macaraua de bungee jumping, care a fost asaltata de cei mai curajosi dintre participanti, in timp ce participantii un pic mai putin aventurosi au putut sa se catere pe un panou de escalada sau sa isi scoata adversarii din joc in cadrul poligonului de laser tag. In acelasi timp, persoanele care au plasat comenzi pe parcursul evenimentului au admirat locatiile din apropierea depozitului Inter Cars de la inaltime, avand oportunitatea sa se plimbe cu elicopterul.