Data publicarii: 2016-06-10

Gala Atelierelor Service din Romania 2016

Anul acesta a avut loc, in ajun de Expo Inter Cars, pe 10.06.2016, prima editie Gala Atelierelor Service din Romania, eveniment, care s-a dovedit a fi un succes, reunind peste 600 de clienti si peste 800 de participanti, parteneri si colaboratori.

Evenimente - Gala 2016_2.jpg
Am premiat pe cele mai bune, dintre cele mai bune service-uri din Romania iar reprezentantii a top 3 service-uri din fiecare judet, avand onoarea de a calca pe scena Gala Atelierelor Service din Romania, intr-o ambianta unica a salii NATO a Hotelului “Piatra Mare” din Poiana Brasov si avand ca si gazda pe unicul si inegalabilul Florin Piersic.

Inca de la intrare clientii nostrii au fost invitati sa ciocneasca un pahar de sampanie si sa lase o amintire intr-o rama, pentru a nu uita prima editie a acestui eveniment.

Ne-am dorit sa oferim partenerilor si clientilor nostrii o seara de neuitat, in care bunul gust, calitate si rafinamentul sa primeze, invitatii nostri sa se simta bine in compania unor oameni de calitate precum Florin Piersic si incantati de muzica rafinata si selecta ca a celor de la Koszika & The Hotshots si a trupei Marion, care au reusit sa intretina atmosfera pe tot parcursul serii, in cele 2 doua sali puse la dispozitie pentru a gazdui acest eveniment.

Si pentru ca a fost seara fotbalului, nu am putut lasa impatimitii sportului cu “balonul rotund” fara sa urmareasca meciul de deschidere al Campionatului European, primul meci al Romaniei. Pe terasa Hotelului Piatra Mare, impreuna, in fata unui ecran imens, au ras si plans deopotriva la evolutia echipei nationale.

Oameni de calitate, service-uri cu greutate, premii consistente, parteneri implicati, gazda cu prestanta, muzica rafinata, mancaruri si bauturi alese, reteta unui eveniment, spunem noi de succes. Speram urmatorul sa fie cel putin la fel de reusit.

Multumim pentru prezenta clientilor Inter Cars, furnizorilor si partenerilor Inter Cars pentru prezenta la aceasta prima editie de Gala Atelierelor Service din Romania 2016 si nu in ultimul rand partenerilor organizatori.