Data publicarii: 2023-04-12

De 15 ani pe același drum al performanței!

15 ani în care am inițiat și dezvoltat împreună programe și actiuni inovatoare care nu ar fi fost posibile fără implicarea și suportul vostru, a tuturor celor din domeniul pieselor și accesoriilor auto din România...

INTER CARS ROMANIA 15 ANI

Anul acesta sărbătorim împreună 15 ani de când, în România, domeniul pieselor de schimb și accesorii auto a devenit mai accesibil, mai transparent și mai predictibil, în beneficiul tuturor celor care formează comunitatea noastră, a celor care fac să se “învârtă roțile” României.

15 ani de când relația dintre furnizor și client s-a schimbat, prin întelegerea nevoilor domeniului pieselor și accesoriilor auto de la nivel local către nivel național și internațional, proces în care parteneriatele construite în mod durabil au reprezentat și vor reprezenta baza a ceea ce se numește Inter Cars România.

15 ani în care am inițiat și dezvoltat împreună, pentru prima oară în domeniul nostru de activitate, programe și actiuni inovatoare care ne-au permis să devenim mai buni, mai apropiați și mai eficienți în ceea ce facem – EXPO Inter Cars, VIP Club, programe de finanțări și suport post-vânzare, traininguri tehnice și comerciale și multe altele.

Și tocmai pentru că noi, cei din Inter Cars România, considerăm că nimic din cele realizate pe parcursul acestor ani care au trecut din 2008 nu ar fi fost posibile fără implicarea și suportul vostru, a tuturor celor din domeniul pieselor și accesoriilor auto din România, vă invităm să sărbătorim împreună acești 15 ani și, de ce nu, cu aceeași ocazie să inițiem, tot împreună, planurile de succes pentru următorii 15 ani de parteneriat.

ROAD SHOW INTER CARS PRIN TOATĂ ȚARA

La 15 ani de la înființarea Inter Cars România, dorim să ne arătăm aprecierea întregii comunități din domeniul pieselo și accesoriilor auto din România și să mulțumim astfel fiecărui partener de afaceri în parte. Tocmai de aceea, pe tot parcursul acestui an, ne-am propus să fim cât mai aproape de voi, toți cei care au contribuit la succesul celor 15 ani de parteneriat.

Astfel, în perioada 19 Aprilie – 25 Octombrie 2023, Caravana Inter Cars va călători prin întreaga țară pentru a sărbători aproape și alături de voi.

O NOUĂ EDIȚIE EPICĂ A EVENIMENTULUI EXPO INTER CARS

În 2011 am pus bazele primului eveniment de profil din țară, fiind astfel primul târg care reunea clienţi şi cei mai de renume furnizori din domeniul pieselor și accesoriilor auto. Cu fiecare ediție în parte, am crescut numărul de invitați și furnizori prezenți, ajungând la peste 6000 de participanți și 65 de standuri expoziționale în ediția din 2018.

Pentru ediția aniversară din acest an, v-am pregătit un eveniment pe cinste în locații deosebite, cu multe surprize și momente inedite.

În timpul zilei de 17 Iunie, sunteți invitați la Academia Hagi, pentru zona expozițională, iar seara ne vom distra în cadrul unei petreceri de neuitat, pe plajă!

Vă așteptăm cu drag!

Alexandru Abăhnencei

Director General Inter Cars România