Data publicarii: 2017-06-24

Gala Atelierelor Service din Romania 2017

Debut spontan, in vara anului 2016, Gala Atelierelor Service din Romania este evenimentul dedicat unui segment aparte al pietei noastre si anume proprietarii service-urilor auto din Romania. Reprezentantii de top ai atelierelor service, atat la nivel judetean cat si la nivel national, vor avea ocazia sa urce pe scena castigatorilor si sa fie recompensati cu sute de premii, in valoare totala de peste 1.000.000 lei.

Evenimentul exclusivist, aparte prin locatiile alese si eleganta sa, Gala Atelierelor Service din Romania s-a dovedit un succes inca de la prima editie.

Evenimente - Gala.jpg
Anul acesta a avut loc cea de-a doua editie “Gala Atelierelor Service din Romania”, un eveniment organizat de catre Inter Cars Romania, in data de 24 iunie 2017, in premiera, intr-un nou concept.

Noutatea Gala acestui an este adusa de inglobarea conceptului de Expozitie cu cel al Ceremoniei de Premiere Gala intr-un singur eveniment, in cadrul caruia, reunim, pe parcursul unei zile intregi si intr-o locatie unica, cele mai bune ateliere service din Romania si cei mai cunoscuti furnizori din domeniu.

Locatia acestei editii nu mai are nevoie de descrieri suplimentare, prin grandoarea sa, Palatul Parlamentului din Bucuresti reprezinta gazda perfecta a unui eveniment rafinat si elegant. O suprafata de expozitie de peste 1000 de metrii patrati, in 3 dintre salile Palatului si cea spectaculoasa incapere a acestuia, Sala Unirii, pregatita special pentru evenimentul de seara, au constituit reteta perfecta a unei zile si seri la superlativ.

Reprezentantii atelierelor auto de top, atat la nivel judetean dar cat si la nivel national, au avut ocazia sa urce pe scena castigatorilor si sa fie recompensati cu peste 260 premii, in valoare totala de peste 1.000.000 lei.

Anul acesta am reusit sa oferim ingredientele potrivite unei exeperiente unice, alaturi de furnizorii si partnerii nostri.