Data publicarii: 2021-02-26

ORIUM

Avem placerea sa anuntam listarea unui nou brand de anvelope de buget in portofoliul nostru, distribuit pe piata nationala doar de Inter Cars Romania!  

RO_ORIUM_BRANDING_NOUTATI_SITE.jpg

BRANDUL DE ANVELOPE ORIUM VINE CU O SERIE DE AVANTAJE:

PRODUS IN EUROPA – Anvelopele ORIUM sunt produse intr-o fabrica cu traditie si experienta de peste 50 de ani in productia de anvelope, TIGAR TYRES. Fabrica a trecut cu succes auditul de calitate şi a fost certificată de auditori independenţi.

FIABILITATE GARANTATA – Anvelopele ORIUM sunt produse intr-o fabrica cu laborator de testare acreditat conform standardelor europene.

GAMA LARGA DE APLICATII -  Oferta de produse acopera principalale categorii de anvelope (TURISME, CARGO, SUV – vara, iarna, all season), avand un plan de dezvoltare dinamic si pe viitor.

PRET COMPETITIV -  In segmentul de buget, anvelopele ORIUM sunt pozitionate la un pret competitiv fata de marci similare.

DESIGN MODERN – Anvelopele ORIUM sunt concepute de specialisti in domeniu si dispun de o banda de rulare identica cu anvelopele TIGAR.






GAMA DE PRODUSE:




ANVELOPELE ORIUM IN IC CATALOG
Pentru o identificare mai usoara a anvelopelor ORIUM in IC Catalog, s-a creat un banner care deschide intr-o alta pagina lista de produse din portofoliu.



BROSURA ELECTRONICA ORIUM