Data publicarii: 2021-03-08

VALEO

Participati la seminariile web gratuie Valeo DDC 

Webminar valeo noutati site.jpg


Participati la seminariile web gratuie Valeo DDC si obtineti un avantaj competitiv

Dezvoltarea service-urilor s
i a competentelor angajatilor din service-uri este cruciala pe piata pieselor de schimb,  astazi. Pentru a dobandi noi cunostinte si abilitati si, astfel, sa va mentineti in fata concurentei, va puteti inscrie astazi la seminarul Valeo pe subiectul nou pe piata, DDC (Dual Dry Clutch) pentru vehiculele KIA si Hyundai.

Participati la un seminar gratuit despre  ambreiaj dublu uscat DDC
La cele mai recente seminarii web in ceea ce priveste ambreiajul dublu uscat DDC, compania Valeo, prima care aduce aceasta solutie pe piata aftermarket, explica, printre altele care este procedura adecvata de inlocuire a ambreiajului. Specialistii tehnici ai companiei explica, de asemenea, procesul de calibrare al cilindrului secundar, care ar trebui efectuat de fiecare data cand se face o astfel de reparatie.

Subiectele seminariilor web DDC sunt urmatoarele: Subiectele seminariilor web DDC

DDC ambreiajul dublu uscat - noutate in oferta Valeo
  • Procesul de asamblare al ambreiajului DDC
  • Demontarea cilindrului secundar in cutia de viteza cu ambreiajul DDC
  • Procesul de calibrare al ambreiajului secundar
  • Detalii si sfaturi de asamblare, plus raspunsuri la intrebarile participantilor
Inregistrati-va acum pentru seminariile web Valeo DDC aici.

De ce merita sa participaţi la acest seminar despre DDC?

Vehiculele echipate cu un ambreiaj dublu uscat DDC reprezinta
o proportie tot mai mare de masini pe drumurile europene. KIA si Hyundai reprezinta o parte semnificativa a modelelor marcilor coreene populare. Multe dintre aceste vehicule au deja cativa ani vechime, cu un kilometraj relativ ridicat dupa terminarea garantiei producatorului. Datorita popularitatii in crestere rapida a vehiculelor in care nu trebuie sa actionati manual vitezele, importul de masini second hand echipate cu ambreiaje DDC din Europa de Vest este in crestere, de asemenea.

Toate aceste fapte ne permit sa formulam o concluzie simpla - in viitorul apropiat, din ce in ce mai multe masini vor fi aduse la service-urile noastre, necesitand inlocuirea operationala a ambreiajului dublu uscat DDC.

Valeo deschide noi posibilitati oferind ambreiaje DDC pe piata de schimb (anterior aceste piese erau disponibile doar pe piata de echipare originala) si ofera cursuri de instruire online gratuite pentru inlocuirea lor online, fara a fi nevoie sa va deplasati de acasa.

Cum functioneaza un ambreiaj DDC?
Ambreiajul dublu uscat DDC este o solutie care permite schimbarea rapida a vitezelor, accelerarea lina si puternica, cu zgomot si vibratii minime. Actuatoarele de schimbare a vitezei utilizate in ambreiajul dublu uscat Valeo permit schimbarea mai rapida cu 15%, comparativ cu cutia de viteze din generatia anterioara in 6 trepte folosita la masinile Hyundai si KIA.

Reducerea emisiilor de CO2 este una dintre prioritatile Valeo si a devenit baza procesului de creare a acestui ambreiaj. Decuplarea angrenajului functioneaza fara a fi nevoie de electricitate de la un actuator electromecanic. Toate aceste inovatii imbunatatesc acceleratia, reducerea vibratiilor si o rezistenta minima, rezultand intr-un consum mai redus de combustibil si emisii reduse de CO2.

Doriti sa aflati mai multe despre ambreiajul DDC?

Inregistrat
i-va acum si participati la seminariile web gratuite: AICI