Data publicarii: 2019-05-28

Zilele Partenerilor editia mai 2019

Anul acesta EXPO Inter Cars a fost inlocuit de un nou concept ce consta inntr-o serie de evenimente locale, organizate sub denumirea “ZILELE PARTENERILOR”.

Evenimente - Zilele Partenerilor 2.jpg
Evenimente - Zilele Partenerilor.jpg
Anul acesta EXPO Inter Cars a fost inlocuit de un nou concept ce consta inntr-o serie de evenimente locale, organizate sub denumirea “ZILELE PARTENERILOR”. Din feedback-ul anilor trecuti am ales ca anul acesta sa ne orietam spre evenimente restanse prin care sa putem interactiona cu invitatii la nivel personal si sa sarbatorim parteneriatul nostru intr-o atmosfera destinsa. Astfel “ZILELE PARTENERILOR” au fost gandite ca o serie de evenimente desfasurate la nivelul grupurilor de filiale, cu invitati din cel mult 1-2 judete si cu locatii de desfasurare la cabane sau restaurante, situate cat mai aproape de majoritatea participantilor.

In 11 mai a avut loc primul eveniment dedicat partenerilor si clientilor nostri “Zilele Partenerilor”, la Complex Turistic Alpina Blazna din Valea Blaznei, Bistrita-Nasaud. Cei aproximativ 50 de invitati prezenti la eveniment s-au bucurat de privelistea de vis din jurul complexului, dar si facilitatile oferite de complex, printre care piscina interioara, baile dacice si baile viking. in plus invitatii s-au delectat cu specialitatile culinare oferite de pensiune, printre care si un gulas la ceaun, gatit pe indelete, pentru un plus de gust.
in programul evenimentului a fost inclusa si o prezentare de specialitate a partenerilor nostri de la Schaeffler. Cei prezenti au putut obtine informatii legate de compania si produsele LUK, INA si FAG, de la reprezentantii companiei, Radu Olariu si Razvan Florea.

Toate acestea au fost urmate de o petrecere, unde participantii s-au putut bucura de un meniu traditional intr-o atmosfera relaxanta. Multumim colegilor Marius Marian, Larisa Buda, Cosmin Marian, Manila Catalin si Vacar Andrei din filiale, pentru sprijin si ajutor.