Data publicarii: 2022-06-23

YOUNG CAR MECHANIC ROMANIA

Ne bucurăm să vă anunțăm că începând cu acest an a avut loc prima ediție Young Car Mechanic România.

YOUNG CAR MECHANIC este un prestigios concurs internațional Inter Cars pentru studenții instituțiilor de învățământ profesional, care evaluează abilitățile profesionale și tehnice ale viitorilor mecanici auto.

Perioada concursului Young Car Mechanic Romania 2022 a fost 11.04.2022 - 03.06.2022 .

În data de 11.04.2022 a avut loc Etapa 1 a competiției Young Car Mechanic Romania, 2022, la care au participat elevii școlilor tehnice cu profil auto mecanică din județul Cluj. Am reunit peste 40 de concurenți. În etapa a 2-a din 4 mai am reunit cei 20 de finaliști care s-au calificat în partea a 2-a a competiției.

Pe 3 iunie a avut loc finala Young Car Mechanic Romania, unde cei 8 finaliști au susținut proba finală la Centrul de Antrenament Inter Cars din Cluj-Napoca. Atât participanții, cât și partenerii au fost foarte entuziasmați de acest proiect și au salutat această inițiativă de a organiza acest eveniment și în România.

Prin urmare, îi felicităm pe toți concurenții Young Car Mechanic România și dorim să anunțăm că:

MACAVEI RĂZVAN de la Liceul Tehnologic „ALEXANDRU BORZA” din Cluj-Napoca a obținut cel mai mare punctaj la probele din 03.06.2022 și va reprezenta România la Concursul Internațional Young Car Mechanic Romania.

Felicitări și mult succes pe drumul spre victorie!

De asemenea, dorim să le mulțumim în mod special partenerilor noștri pentru că ni s-au alăturat în această competiție. Doar cu parteneri puternici și stabili se nasc cele mai bune și mai benefice lucruri.