Data publicarii: 2019-10-01

GDPR

Operatorul de date cu caracter personal este Inter Cars Romania SRL, inregistrata la Registrul Comertului Cluj sub nr. J12/3051/2008, CUI 24195562, avand sediul social in Cluj-Napoca, Str. Campul Painii, nr. 3-5, judetul Cluj, (“noi“ sau “operatorul de date“). Operatorul de date a desemnat un Responsabil de Protectie a Datelor, disponibil la adresa de e-mail: [email protected].

Vom procesa urmatoarele date cu caracter personal referitoare la dvs.: nume, prenume, adresa de domiciliu, numar de telefon, adresa e-mail, user si parola, cod client, dimensiune imbracaminte, denumire angajator. Furnizarea datelor dvs. cu caracter personal este voluntara si necesara in vederea acordarii premiilor ca urmare a campaniilor de vanzari/marketing desfasurate de catre Inter Cars Romania SRL. Daca nu ne furnizati datele cu caracter personal de mai sus, operatorul de date va fi in imposibilitate de a acorda premiile aferente campaniilor de vanzari/marketing derulate. Datele cu caracter personal vor fi procesate in scopul acordarii premiilor aferente campaniilor de vanzari/marketing derulate, aceasta prelucrare avand ca temei interesul legitim al operatorului de date.

Dupa caz, datele dvs. cu caracter personal pot fi transferate catre unitatile care asigura mentenanta paginii web share-intercars.ro, catre societatea care asigura livrarea premiilor precum si catre societatile cu care operatorul de date a incheiat contract de distributie in regim de franciza. Datele dvs. cu caracter personal vor fi stocate pentru o perioada de 10 ani de la incetarea relatiilor comerciale in baza carora au fost desfasurate campaniile de vanzari/marketing.

Aveti urmatoarele drepturi in ceea ce priveste prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal:

  • Dreptul de acces: aveti dreptul de solicita catre operatorul de date informatii cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal de catre operatorul de date.
  • Dreptul de rectificare: aveti dreptul de a solicita operatorului de date rectificarea datelor dvs. cu caracter personal incorecte.
  • Dreptul de stergere: aveti dreptul de a solicita operatorului de date stergerea datelor dvs. cu caracter personal in anumite situatii, cum ar fi: datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru realizarea scopului de procesare pentru care au fost colectate, a fost retras consimtamantul pentru prelucrarea acestora de catre operatorul de date.
  • Dreptul de restrictionare a prelucrarii: aveti dreptul de a solicita operatorului de date restrictionarea procesarii de catre operatorul de date in anumite situatii, cum ar fi situatia in care contestati acuratetea datelor cu caracter personal procesate de catre operatorul de date, procesarea datelor cu caracter personal nu este realizata in conformitate cu legea.
  • Dreptul de opozitie: aveti dreptul de a va opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia dvs. particulara, ca date care va vizeaza sa constituie obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.
  • Dreptul de portabilitate: aveti dreptul sa solicitati operatorului de date transmiterea datelor mele cu caracter personal prelucrate de catre operatorul de date catre dvs. sau catre o alta entitate ce urmeaza sa va prelucreze datele cu caracter personal.

Daca doriti sa va exercitati drepturile de mai sus sau daca aveti intrebari cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: [email protected]. De asemenea, pentru orice plangeri si sesizari, va puteti adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Prin apasarea butonului „SUNT DE ACORD” confirmati ca sunteti de acord in mod expres cu procesarea datelor dumneavoastra cu caracter personal de catre societatea Inter Cars Romania SRL, conform celor mentionate mai sus.