INTER CARS IN EUROPA

INTER CARS IN ROMANIA

Cu bazele in Polonia, Inter Cars si-a inaugurat activitatea in Romania in anul 2008, dupa o perioada de pregătire de aproximativ un an. In septembrie 2008 au inceput vanzarile intr-o singura locatie, iar in prezent suntem mandri ca am ajuns la un numar de 67 filiale ce opereaza in regim de franciza in tara noastra.
In prezent, Inter Cars Romania continua dezvoltarea filialelor existente si lucreaza constant la imbunatatirea ofertei si a stocurilor. In plus, imbunatatirea continua a instrumentelor software, in special a catalogului online Inter Cars este una din prioritatile principale ale companiei, in prezent.


Inter Cars Romania SRL este singurul distribuitor de pe piata din Romania care are acces la 3 depozite externe, din care se poate aproviziona cu majoritatea reperelor de camioane, in termen de 2-3 zile.

Istoria Inter Cars Romania

2021

MOTOINTEGRATOR - Lansarea oficiala a primei platforme integrata de booking online pentru servicii de reparatii auto.

2019

EXPO Inter Cars a fost inlocuit de un nou concept ce consta intr-o serie de evenimente locale, organizate sub denumirea “ZILELE PARTENERILOR”.

2018

In 2018  echipa Inter Cars Romania a avut motiv dublu de sarbatoare: centenarul Romaniei si 10 ani de activitate. Expozitia care a avut loc la Business Park Brasov in 16 iunie a fost despre Romania, despre noi si, mai ales despre clientii si partenerii nostri, fara de care nu am fi ajuns pana aici. 

2016

In 2016, a fost organizata prima editie a Galei Atelierelor de Service din Romania.

2015

In 2015  a fost deschisa si  divizia Q-Service Truck care reprezinta o retea de service-uri profesionale independente, la nivel national si intermational, axate pe servisarea camioanelor, remorcilor si semiremorcilor, la cele  mai ridicate standarde de calitate.

2011

In 2011 a inceput in Romania dezvoltarea conceptului de Q-Service. Reteaua Q-Service este o alternativa la service-urile auto de reprezentanta, clientii avand garantia obtinerii serviciilor de reparatii si intretinere auto la cele mai ridicate standarde de calitate. 

In acelasi an a avut loc prima editie EXPO Inter Cars si primul targ din Romania care reunea producatorii de top din domeniul after-market si clientii Inter Cars Romania, eveniment cu circuit inchis dedicat cu precadere celor mai buni clienti din Romania.

2010

In 2010 a fost inaugurat depozitul central din Brasov ce dispune de unul dintre cele mai noi si performante sisteme logistice la ora actuala din tara. In acelasi an a fost organizat si Targul de echipamente service „Auto Diga”  in Cluj Napoca.

2009

In anul 2009 a clientii si partenerii Inter Cars Romania au avut prima vizita la depozitul Inter Cars din Varșovia și au participat pentru prima data la un targ  organizat de Inter Cars,  la ediția cu numărul 9 a targului Inter Cars Polonia (TARGI 9).

2008

SC Inter Cars Romania SRL, parte a grupului Inter Cars, a fost infiintata ​in vara anului 2008 cu sediul central la Cluj-Napoca.​

CULTURA SI VALORILE ORGANIZATIONALE

DE CE SA LUCREZI CU NOI?

Suntem unul din liderii pietei din Romania si ne propunem sa ne dezvoltam constant, privind mereu inainte, in timp ce ne consolidam pozitia existenta pentru a oferi stabilitate si in viitor. Ne caracterizeaza pasiunea si angajamentul in activitatile de zi cu zi dar cunoastem cat de important este sa ne pastram echilibrul corect intre munca si viata personala.

FACETI CUNOSTINTA CU INTER CARS

Suntem o companie infloritoare, prezenta in peste 20 de tari europene. Dezvoltarea constanta ne face sa fim deschisi catre noi oportunitati si posibilitati. Cunoaste-ne mai bine si afla mai multe despre noi explorand site-ul Inter Cars si pagina de Facebook si LinkedIn.

VALORILE DE BAZA IN GRUPUL INTER CARS