Data publicarii: 2018-05-21

EXPO Inter Cars 2018

Impreuna cream traditii de 10 ani.

Anul acesta este unul foarte special pentru noi, romanii.

Evenimente - Expo.jpg
Anul acesta sarbatorim centenarul Romaniei. Insa noi, echipa Inter Cars Romania avem motiv dublu de sarbatoare: centenarul Romaniei si 10 ani de activitate. Expozitia care a avut loc la Business Park Brasov in 16 iunie a fost despre Romania, despre noi si, mai ales despre clientii si partenerii nostri, fara de care nu am fi ajuns pana aici.

Principala tema a expozitiei a fost reprezentata de traditiile romanesti. Am incercat sa le amintim romanilor cat de fumoase sunt traditiile noastre. Ne-am amintit de elementele ornamentale de pe iile, carpetele si stergarele pe care le gasim in casele romanilor din toate regiunile tarii, pe care le-am adaptat si le-am folosit pe toate materialele noastre: bratari, legitimatii de acces, costumatiile hostesselor, etc.

La aceasta editie a Expo Inter Cars au fost prezente 68 branduri din domeniul auto. Am incercat sa acoperim toate categoriile de produse, in asa fel incat vizitatorii nostri sa poata obtine informatii cat mai detaliate. Au fost prezenti la expo cei mai imortanti producatori de anvelope, elemente de franare, becuri, uleiuri, baterii, ambreiaje, piese de camioane, echipamente moto, Q Service, echipamente pentru service-uri auto, etc.

In cele 5 ore de desfasurare a evenimentului am avut peste 4000 de vizitatori. Acestia au participat la concursurile organizate de expozanti si au castigat diverse premii. De asemenea invitatii au participat la traininguri despre Directie si Suspensie, Solutii moderne de racire, Turbosuflante. Cauzele defectiunilor, Suspensie si amortizoare, sustinute de colegii nostri de la Centul de Training. Evenimentul a fost un real succes. Spunem acest lucru bazandu-ne pe feedback-ul pozitiv primit de la expozanti, dar si de la invitati. Expozitia a continuat cu o petrecere in stil romanesc in incinta Depozitului Central Inter Cars, de la Codlea.

AFTER PARTY – EXPO 2018

Petrecerea organizata dupa Expo a avut, de asemenea in centrul atentiei traditiile romanesti. Mancarea, muzica si atmosfera de la Codlea i-au facut pe invitati sa isi aminteasca de frumusetea traditiilor noastre.

Meniul de mancare specific romaneasca pe care l-am pregatit a fost foarte apreciat.  Toate aceste bucate nu ar fi mers asa de bine daca ar fi lipsit binecunoscuta si mult apreciata tuica romaneasca. Toti invitatii au fost asteptati inca de la intrare cu cate un paharel de tuica pentru a le oferi pofta de mancare si de distractie. Stiind ca tuica si vinul sunt digestive eficiente, am pregatit o zona speciala unde invitatii s-au putut servi pe indestulate.

Atmosfera a fost completata de muzica si dans traditional. Printre invitatii care au urcat pe scena s-au numarat Hanu cu Braga, Hara, Sandel si Aurora, formatia Lupii si Andra. 

Expo 2018 a fost un eveniment memorabil si unul unic in istoria Inte Cars. 
Multumim participantilor si furnizorilor colaboratori Inter Cars ca au facut posibil acest lucru!